Skriv ut

Om Løvold Industri AS

Image


Moderne fabrikk for produksjon av fiskekasser og byggisolasjon i Termopor

Løvold Industri AS har sitt opphav i Nordnorske Tjæreprodukter som Johan Løvold var med på å etablere i 1950. Siden den gang har Løvold Industri AS hatt en sunn og positiv utvikling, og fremstår i dag som en svært moderne og kapasitetssterk produsent av fiskekasser og byggisolasjon i EPS-ekspandert polystyren under merkenavnet Termopor.


Løvold Industri AS er landsdelens eldste produsent av fiskekasser og byggisolasjon i EPS-ekspandert polystyren. Termopor er et merkenavn som garanterer for både produktkvalitet, produksjonskapasitet og leveringsdyktighet. Løvold Industri AS er en moderne og fremtidsrettet bedrift med erfarne og dyktige ansatte.  Vi har alltid overordnet fokus på rask levering og høy kvalitet på alle våre produkter.

Det er viktig for oss at isolasjonsevnen til våre fiskekasser gir optimal isolasjon og at fisken holder seg fersk lenge. Det samme gjelder for vår byggisolasjon som skal gi optimal miljøgevinst i forhold til oppvarming og isolasjon mot kulde.

Solid produsent og leverandør
Løvold Industri AS er en sentral aktør innen produksjon og leveranse av fiskekasser langs kysten i regionen. Selskapet har en solid markedsandel innen oppdrett- og fiskerinæringen og satser nå på økt leveranse av byggisolasjon til byggvarekjeder og byggvarehus samt til entreprenører og større prosjekter. Vår moderne fabrikk med ny produksjonslinje gir oss økt fleksibilitet og større evne til å tilfredsstille behovene og kravene innenfor byggbransjen.


Løvold Industri AS • Burøyveien 10, 8012 Bodø • vartdal@vartdalplast.no
Login: mpPublish - Profilhåndbok


Design og publiseringsløsning: mpDesign