Skriv ut

Termopor fiskekasser

Image

Termopor fiskekasser er 98% luft

Termopor fiskekasser i EPS er som kjent uhyre lette. En selvsagt fordel - både økonomisk og miljømessig - blant annet i forbindelse med flyfrakt. Samtidig er den lave vekten det viktigste bidraget til en av EPS-materialers viktigste egenskaper som er isolasjonsevnen. Den unike isolasjonsevnen er et sterkt bidrag til at fiskekasser i EPS er det nærmest enerådende alternativet. Denne isolasjonsevnen skyldes EPS sitt store innhold av stillestående og innelukket luft.

Termopor fiskekasser er 100% rent

Termopor fiskekasser produseres utelukkende av organiske oljeprodukter som sammen med produksjonsmetoden gir en absolutt ren kasse. Faktisk er produksjonen i seg selv en desinfiserende prosess ettersom den krever bruk av høytemperert vanndamp. Dermed er ferskvaren dobbelt sikret. Termopor bidrar til at temperaturen holdes konstant på ønsket nivå, og den rene kassen gir de beste  vilkår.

Termopor betyr 100% gjenvinning

Det er ikke mange dråper olje som går med til å produsere en Termopor fiskekasse. Sørger vi for gjenvinningsrutiner som fungerer, er oljen på toppen av det hele kun "til låns". Snart er den 100% materialgjenvunnet og kan inngå i produksjonen av en rekke nye produkter. Viktigst i denne sammenhengen er et godt retursystem hos, eller i nærheten av mottaker.


Løvold Industri AS • Burøyveien 10, 8012 Bodø • vartdal@vartdalplast.no
Login: mpPublish - Profilhåndbok


Design og publiseringsløsning: mpDesign