Skriv ut

Diverse produkter

ImageTermopor som flytelement gir ekstrem oppdrift

Termopor inneholder 98% luft, noe som gir ekstrem god flyteevne. En generell regel ar at en kubikkmeter Termopor holder en gjenstand på ett tonn flytende. Dvs. at vårt største Termopor-element med dimensjon 60 cm x 120 cm x 360 cm vil holde en varebil på 2,8 tonn flytende.


Flyteelement i flytebrygger

Termopor som flytelemenet er det nærmest enerådende alternativet som i dag benyttes ved produksjon av tradisjonelle flytebrygger og betongflytebrygger. Vi produserer termopor-elementer i ulike dimensjoner og er i dag en sentral leverandør til næringen som produserer flytebrygger.

Flyteelement i fiskemærer i oppdrettsnæringen

Termopor som flytelement er det nærmest enerådende alternativet som i dag benyttes i produksjon av fiskemærer. Vi produserer termopor-sylindere i ulike dimensjoner og er i dag en sentral leverandør til næringen som produserer mærer.

Isolasjon i elementvegger og etasjeskillere

Termopor som isolasjon er det  nærmest enerådende alternativet som i dag benyttes ved ved produksjon av elementvegger og etasjeskiller i betong. Vi produserer termoporplater i ulike dimensjoner og er i dag en sentral leverandør til næringen som produserer betongelementer.

Formstøpt eller spesialskjært etter ønske

Løvold industri AS produserer både formstøpte og spesialskjærte produkter etter kundens spesifiserte ønsker. Vi vil gjøre vårt ytterste for å tilfredsstille dine spesielle behov og ønsker.


Løvold Industri AS • Burøyveien 10, 8012 Bodø • vartdal@vartdalplast.no
Login: mpPublish - Profilhåndbok


Design og publiseringsløsning: mpDesign